Частка спожитих продуктів харчування, вироблених в особистих підсобних господарствах, в домогосподарствах залежно від віку та статі особи,
яка очолює домогосподарство (голови домогосподарства)
у 2020 році
(у середньому за місяць; відсотків)
|
Усі домогосподарства |
Домогосподарства, які очолює |
|||
жінка у працездатному віці (18–58 років) |
жінка у непрацездатному віці (59 років і старше) |
чоловік у працездатному віці (18–59 років) |
чоловік у непрацездатному віці (60 років і старше) |
||
|
|||||
Хліб і хлібні продукти |
4,8 |
4,2 |
5,1 |
4,7 |
6,9 |
М'ясо і м'ясопродукти (в перерахунку на м'ясо) |
34,8 |
30,8 |
29,3 |
37,7 |
52,0 |
Риба і рибопродукти |
0,9 |
1,4 |
– |
1,1 |
0,3 |
Молоко та сир (в перерахунку на молоко) |
33,0 |
16,8 |
21,9 |
38,2 |
78,1 |
Яйця |
70,9 |
48,8 |
66,8 |
80,0 |
100,0 |
Олія і жири |
|
|
|
|
|
масло |
0,9 |
0,2 |
1,2 |
1,5 |
0,8 |
сало та жири тваринні |
56,8 |
50,3 |
28,9 |
76,3 |
74,5 |
олія та інші рослинні жири |
– |
– |
– |
– |
– |
Фрукти, ягоди, горіхи, виноград, кавуни, дині |
12,1 |
9,1 |
9,2 |
14,0 |
22,5 |
Овочі, картопля, гриби |
73,0 |
65,9 |
64,5 |
75,2 |
97,4 |
Цукор (включаючи цукор, використаний на кондитерські вироби), мед |
4,6 |
3,1 |
1,5 |
6,0 |
8,5 |
Довідково: |
|||||
М'ясо, м'ясопродукти та сало (в перерахунку на м'ясо) |
35,7 |
31,3 |
29,3 |
38,9 |
54,5 |
Молоко, молокопродукти та масло (в перерахунку на молоко) |
23,4 |
10,9 |
15,0 |
29,3 |
57,3 |
Фрукти, ягоди, горіхи, виноград |
15,2 |
10,8 |
12,3 |
17,4 |
30,1 |
Картопля |
97,2 |
89,3 |
90,8 |
100,0 |
100,0 |
Овочі і баштанні (кавуни, дині) |
42,5 |
37,3 |
36,4 |
43,1 |
69,9 |