Частка спожитих продуктів харчування, вироблених в особистих підсобних господарствах, в домогосподарствах залежно від віку та статі особи,
яка очолює домогосподарство (голови домогосподарства)
у 2019 році
(у середньому за місяць; відсотків)
|
Усі домогосподарства |
Домогосподарства, які очолює |
|||
жінка у праце-здатному віці (18–58 років) |
жінка у непрацездатному віці (59 років і старше) |
чоловік у праце-здатному віці (18–59 років) |
чоловік у непрацездатному віці (60 років і старше) |
||
|
|||||
Хліб і хлібні продукти |
6,1 |
9,9 |
5,5 |
2,4 |
5,8 |
М'ясо і м'ясопродукти (в перерахунку на м'ясо) |
28,5 |
37,9 |
18,2 |
15,2 |
50,9 |
Риба і рибопродукти |
0,1 |
0,3 |
0,0 |
– |
– |
Молоко та сир (в перерахунку на молоко) |
32,5 |
36,4 |
18,5 |
23,2 |
60,2 |
Яйця |
59,1 |
66,3 |
46,6 |
39,8 |
99,6 |
Олія і жири |
|
|
|
|
|
масло |
3,1 |
6,9 |
0,2 |
0,2 |
4,3 |
сало та жири тваринні |
47,2 |
69,0 |
36,2 |
36,6 |
50,0 |
олія та інші рослинні жири |
– |
– |
– |
– |
– |
Фрукти, ягоди, горіхи, виноград, кавуни, дині |
14,4 |
10,6 |
16,9 |
10,0 |
38,4 |
Овочі, картопля, гриби |
69,2 |
66,3 |
57,9 |
65,6 |
96,4 |
Цукор (включаючи цукор, використаний на кондитерські вироби), мед |
4,8 |
3,9 |
5,1 |
3,3 |
11,7 |
Довідково: |
|||||
М'ясо, м'ясопродукти та сало (в перерахунку на м'ясо) |
29,7 |
39,3 |
19,5 |
16,8 |
50,8 |
Молоко, молокопродукти та масло (в перерахунку на молоко) |
23,1 |
27,7 |
12,1 |
15,3 |
44,1 |
Фрукти, ягоди, горіхи, виноград |
18,5 |
13,8 |
21,3 |
12,8 |
47,1 |
Картопля |
92,8 |
92,2 |
78,9 |
85,1 |
100,0 |
Овочі і баштанні (кавуни, дині) |
39,1 |
35,7 |
35,2 |
37,8 |
59,3 |