Споживання продуктів харчування в домогосподарствах залежно від віку та статі особи, яка очолює домогосподарство (голови домогосподарства)
у 2020 році
(у середньому за місяць
у розрахунку на одну особу; кг)
|
Усі домогосподарства |
Домогосподарства, які очолює |
|||
жінка у працездатному віці (18–58 років) |
жінка у непрацездатному віці (59 років і старше) |
чоловік у працездатному віці (18–59 років) |
чоловік у непрацездатному віці (60 років і старше) |
||
|
|
|
|
|
|
Хліб і хлібні продукти |
7,8 |
8,0 |
8,6 |
7,2 |
7,8 |
М'ясо і м'ясопродукти (в перерахунку на м'ясо) |
3,8 |
3,9 |
4,6 |
3,7 |
2,9 |
Риба і рибопродукти |
0,9 |
0,8 |
1,0 |
0,9 |
0,7 |
Молоко та сир (в перерахунку на молоко) |
15,8 |
15,8 |
16,0 |
15,1 |
18,0 |
Яйця, штук |
22 |
22 |
21 |
21 |
23 |
Олія і жири |
|
|
|
|
|
масло |
0,4 |
0,4 |
0,4 |
0,3 |
0,4 |
сало та жири тваринні |
0,2 |
0,1 |
0,3 |
0,1 |
0,3 |
олія та інші рослинні жири |
1,6 |
1,5 |
1,8 |
1,5 |
1,6 |
Фрукти, ягоди, горіхи, виноград, кавуни, дині |
4,4 |
4,3 |
4,7 |
4,6 |
2,8 |
Овочі, картопля, гриби |
15,5 |
14,5 |
16,1 |
15,4 |
18,0 |
Цукор (включаючи цукор, використаний на кондитерські вироби), мед |
2,0 |
1,9 |
2,2 |
2,0 |
2,2 |
Довідково: |
|
|
|
|
|
М'ясо, м'ясопродукти та сало (в перерахунку на м'ясо) |
4,0 |
4,0 |
4,9 |
3,8 |
3,2 |
Молоко, молокопродукти та масло (в перерахунку на молоко) |
22,6 |
24,5 |
24,1 |
20,0 |
24,6 |
Фрукти, ягоди, горіхи, виноград |
3,5 |
3,6 |
3,5 |
3,7 |
2,1 |
Картопля |
7,9 |
7,5 |
7,4 |
7,9 |
10,5 |
Овочі і баштанні (кавуни, дині) |
8,5 |
7,7 |
9,9 |
8,4 |
8,2 |