Споживання продуктів харчування в домогосподарствах залежно від віку та статі особи, яка очолює домогосподарство (голови домогосподарства)
у 2019 році
(у середньому за місяць
у розрахунку на одну особу; кг)
|
Усі домогосподарства |
Домогосподарства, які очолює |
|||
жінка у працездатному віці (18–58 років) |
жінка у непрацездатному віці (59 років і старше) |
чоловік у працездатному віці (18–59 років) |
чоловік у непрацездатному віці (60 років і старше) |
||
|
|||||
Хліб і хлібні продукти |
8,2 |
7,0 |
10,1 |
8,3 |
8,5 |
М'ясо і м'ясопродукти (в перерахунку на м'ясо) |
3,8 |
3,7 |
4,7 |
3,9 |
3,0 |
Риба і рибопродукти |
1,1 |
0,9 |
1,4 |
1,0 |
1,0 |
Молоко та сир (в перерахунку на молоко) |
16,7 |
16,5 |
19,6 |
15,0 |
16,2 |
Яйця, штук |
23 |
20 |
28 |
23 |
22 |
Олія і жири |
|
|
|
|
|
масло |
0,4 |
0,4 |
0,5 |
0,4 |
0,3 |
сало та жири тваринні |
0,3 |
0,2 |
0,3 |
0,3 |
0,2 |
олія та інші рослинні жири |
1,7 |
1,6 |
2,3 |
1,6 |
1,5 |
Фрукти, ягоди, горіхи, виноград, кавуни, дині |
4,9 |
4,7 |
5,6 |
5,6 |
3,2 |
Овочі, картопля, гриби |
16,2 |
15,4 |
18,1 |
15,0 |
18,0 |
Цукор (включаючи цукор, використаний на кондитерські вироби), мед |
2,5 |
2,2 |
2,6 |
3,0 |
1,9 |
Довідково: |
|
|
|
|
|
М'ясо, м'ясопродукти та сало (в перерахунку на м'ясо) |
4,1 |
3,9 |
5,0 |
4,2 |
3,2 |
Молоко, молокопродукти та масло (в перерахунку на молоко) |
24,7 |
23,8 |
30,2 |
22,9 |
22,9 |
Фрукти, ягоди, горіхи, виноград |
3,8 |
3,5 |
4,4 |
4,3 |
2,6 |
Картопля |
8,2 |
7,6 |
8,4 |
7,7 |
10,8 |
Овочі і баштанні (кавуни, дині) |
9,1 |
9,0 |
10,9 |
8,6 |
7,8 |