Виробництво сільськогосподарських культур
за категоріями господарств на 1 липня 2021 року
|
Зібрана площа |
Обсяг виробництва (валовий збір) |
Урожайність,
|
|||
га |
у % до
|
ц |
у % до
|
ц |
у % до
|
|
Господарства усіх категорій |
||||||
Культури зернові та зернобобові1 |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
у тому числі |
|
|
|
|
|
|
пшениця |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
ячмінь |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
кукурудза на зерно |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
Буряк цукровий фабричний |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
Соняшник1 |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
Ріпак озимий та кольза (ріпак ярий) |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
Соя |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
Картопля |
370 |
72,5 |
47989 |
71,2 |
129,7 |
98,1 |
Культури овочеві відкритого ґрунту |
280 |
84,8 |
34060 |
86,5 |
121,6 |
101,9 |
Культури плодові та ягідні |
х |
х |
– |
– |
х |
х |
Підприємства |
||||||
Культури зернові та зернобобові1 |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
у тому числі |
|
|
|
|
|
|
пшениця |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
ячмінь |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
кукурудза на зерно |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
Буряк цукровий фабричний |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
Соняшник1 |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
Ріпак озимий та кольза (ріпак ярий) |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
Соя |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
Картопля |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
Культури овочеві відкритого ґрунту |
– |
– |
к |
к |
– |
– |
Культури плодові та ягідні |
х |
х |
к2 |
к |
х |
х |
Господарства населення |
||||||
Культури зернові та зернобобові1 |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
у тому числі |
|
|
|
|
|
|
пшениця |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
ячмінь |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
кукурудза на зерно |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
Буряк цукровий фабричний |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
Соняшник1 |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
Ріпак озимий та кольза (ріпак ярий) |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
Соя |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
Картопля |
370 |
72,5 |
47989 |
71,2 |
129,7 |
98,1 |
Культури овочеві відкритого ґрунту |
к |
к |
к |
к |
к |
к |
Культури плодові та ягідні |
х |
х |
к2 |
к |
х |
х |
______________
1 У початково оприбуткованій масі.
2 Із загальної площі насаджень.