Виробництво сільськогосподарських культур
за категоріями господарств на 1 серпня 2020 року
|
Зібрана площа |
Обсяг виробництва (валовий збір) |
Урожайність,
|
||||
га |
у % до
|
ц |
у % до
|
ц |
у % до
|
||
Господарства усіх категорій |
|||||||
Культури зернові та зернобобові1 |
116063 |
81,9 |
5396286 |
75,4 |
46,5 |
92,1 |
|
у тому числі |
|
|
|
|
|
|
|
пшениця |
65826 |
76,6 |
3071660 |
71,7 |
46,7 |
93,6 |
|
ячмінь |
48400 |
100,2 |
2269217 |
86,5 |
46,9 |
86,4 |
|
кукурудза на зерно |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
|
Буряк цукровий фабричний |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
|
Соняшник1 |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
|
Ріпак озимий та кольза (ріпак ярий) |
41658 |
60,1 |
1222005 |
56,8 |
29,3 |
94,5 |
|
Соя |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
|
Картопля |
4189 |
112,9 |
637006 |
106,5 |
152,1 |
94,4 |
|
Культури овочеві відкритого ґрунту |
4045 |
99,0 |
544391 |
99,3 |
134,6 |
100,3 |
|
Культури плодові та ягідні |
х |
х |
500602 |
97,4 |
х |
х |
|
Підприємства |
|||||||
Культури зернові та зернобобові1 |
60484 |
58,2 |
3265718 |
57,8 |
54,0 |
99,4 |
|
у тому числі |
|
|
|
|
|
|
|
пшениця |
32428 |
57,8 |
1763762 |
57,3 |
54,4 |
99,1 |
|
ячмінь |
26562 |
64,3 |
1456021 |
61,9 |
54,8 |
96,3 |
|
кукурудза на зерно |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
|
Буряк цукровий фабричний |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
|
Соняшник1 |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
|
Ріпак озимий та кольза (ріпак ярий) |
41658 |
60,1 |
1222005 |
56,8 |
29,3 |
94,5 |
|
Соя |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
|
Картопля |
к |
– |
к |
– |
к |
– |
|
Культури овочеві відкритого ґрунту |
202 |
74,3 |
5765 |
86,6 |
28,5 |
116,3 |
|
Культури плодові та ягідні |
х |
х |
30482 |
86,5 |
х |
х |
|
Господарства населення |
|||||||
Культури зернові та зернобобові1 |
55579 |
147,5 |
2130568 |
141,7 |
38,3 |
96,0 |
|
у тому числі |
|
|
|
|
|
|
|
пшениця |
33398 |
112,0 |
1307898 |
108,5 |
39,2 |
97,0 |
|
ячмінь |
21838 |
312,7 |
813196 |
300,1 |
37,2 |
95,9 |
|
кукурудза на зерно |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
|
Буряк цукровий фабричний |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
|
Соняшник1 |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
|
Ріпак озимий та кольза (ріпак ярий) |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
|
Соя |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
|
Картопля |
к |
к |
к |
к |
к |
к |
|
Культури овочеві відкритого ґрунту |
3843 |
100,8 |
538626 |
99,5 |
140,2 |
98,7 |
|
Культури плодові та ягідні |
х |
х |
470122 |
98,2 |
х |
х |
____________
1 У початково оприбуткованій масі.
2 Із загальної площі насаджень.