Потреба підприємств у працівниках за видами економічної діяльності у 2002-2012 роках1
(на кінець звітного періоду; осіб)
|
Усього |
У тому числі |
||||||||||||||
сільське господарство, мисливство та лісове господарство |
промисловість |
з неї |
будівництво |
торгівля; ремонт автомобілів, побутових виробів та предметів особистого вжитку |
діяльність готелів та ресторанів |
діяльність транспорту та зв'язку |
фінансова діяльність |
операції з нерухомим майном, оренда, інжиніринг та надання послуг підприємцям |
державне управління |
освiта |
охорона здоров'я та надання соціальної допомоги |
інші види економічної діяльності |
||||
добувна промисловість |
переробна промисловість |
виробництво та розподілення електроенергії, газу та води |
||||||||||||||
2002 |
1346 |
76 |
444 |
|
377 |
67 |
61 |
135 |
18 |
44 |
21 |
86 |
185 |
74 |
119 |
83 |
2003 |
1709 |
56 |
388 |
8 |
322 |
58 |
258 |
260 |
25 |
52 |
29 |
168 |
161 |
94 |
142 |
76 |
2004 |
1559 |
83 |
500 |
|
452 |
48 |
81 |
233 |
20 |
75 |
34 |
69 |
217 |
56 |
109 |
82 |
2005 |
1835 |
115 |
556 |
|
503 |
53 |
160 |
241 |
17 |
78 |
48 |
102 |
247 |
59 |
105 |
107 |
2006 |
1071 |
124 |
277 |
13 |
238 |
26 |
55 |
154 |
29 |
86 |
16 |
69 |
130 |
18 |
66 |
47 |
2007 |
1786 |
195 |
587 |
1 |
458 |
128 |
127 |
265 |
24 |
116 |
27 |
84 |
155 |
37 |
103 |
61 |
2008 |
1280 |
110 |
426 |
3 |
330 |
93 |
54 |
147 |
23 |
107 |
7 |
74 |
126 |
32 |
115 |
59 |
2009 |
1053 |
61 |
293 |
7 |
216 |
70 |
42 |
134 |
16 |
147 |
4 |
43 |
151 |
11 |
104 |
47 |
2010 |
844 |
58 |
223 |
2 |
169 |
52 |
46 |
102 |
18 |
35 |
8 |
25 |
174 |
15 |
115 |
25 |
2011 |
1060 |
90 |
154 |
10 |
140 |
4 |
22 |
164 |
33 |
86 |
3 |
19 |
304 |
23 |
135 |
27 |
2012 |
1185 |
51 |
254 |
3 |
231 |
20 |
25 |
129 |
14 |
55 |
10 |
17 |
449 |
35 |
106 |
40 |
__________
1Розробка показників за видами економічної діяльності здійснюється з 2002 року. Назви видів економічної діяльності приведені у відповідність до нової редакції Класифікації видів економічної діяльності (ДК 009:2005), яку прийнято і надано чинності наказом Держспоживстандарту від 26 грудня 2005 року №375.