Частка спожитих продуктів харчування, вироблених в особистих підсобних господарствах, в домогосподарствах залежно від віку та статі особи,

яка очолює домогосподарство (голови домогосподарства)

у 2019 році

(у середньому за місяць; відсотків)


Усі домогосподарства

Домогосподарства, які очолює

жінка у праце-здатному віці

(18–58 років)

жінка у непрацездатному віці

(59 років

і старше)

чоловік у праце-здатному віці

(18–59 років)

чоловік у непрацездатному віці

(60 років

і старше)


Хліб і хлібні продукти

6,1

9,9

5,5

2,4

5,8

М'ясо і м'ясопродукти (в перерахунку на м'ясо)

28,5

37,9

18,2

15,2

50,9

Риба і рибопродукти

0,1

0,3

0,0

Молоко та сир (в перерахунку на молоко)

32,5

36,4

18,5

23,2

60,2

Яйця

59,1

66,3

46,6

39,8

99,6

Олія і  жири






масло

3,1

6,9

0,2

0,2

4,3

сало та жири тваринні

47,2

69,0

36,2

36,6

50,0

олія та інші рослинні жири

Фрукти, ягоди, горіхи, виноград, кавуни, дині

14,4

10,6

16,9

10,0

38,4

Овочі, картопля, гриби

69,2

66,3

57,9

65,6

96,4

Цукор (включаючи цукор, використаний на кондитерські вироби), мед

4,8

3,9

5,1

3,3

11,7

Довідково:

М'ясо,  м'ясопродукти та сало (в перерахунку на м'ясо)

29,7

39,3

19,5

16,8

50,8

Молоко, молокопродукти та масло (в перерахунку на молоко)

23,1

27,7

12,1

15,3

44,1

Фрукти, ягоди, горіхи, виноград

18,5

13,8

21,3

12,8

47,1

Картопля

92,8

92,2

78,9

85,1

100,0

Овочі і баштанні (кавуни, дині)

39,1

35,7

35,2

37,8

59,3






© Головне управління статистики
у Тернопільській області, 2003-2020