Споживання продуктів харчування в домогосподарствах залежно від віку та статі особи, яка очолює домогосподарство (голови домогосподарства)

у 2020 році

(у середньому за місяць

у розрахунку на одну особу; кг)


Усі домогосподарства

Домогосподарства, які очолює

жінка у працездатному віці

(18–58 років)

жінка у непрацездатному віці

(59 років

і старше)

чоловік у працездатному віці

(18–59 років)

чоловік у непрацездатному віці

(60 років

і старше)







Хліб і хлібні продукти

7,8

8,0

8,6

7,2

7,8

М'ясо і м'ясопродукти (в перерахунку на м'ясо)

3,8

3,9

4,6

3,7

2,9

Риба і рибопродукти

0,9

0,8

1,0

0,9

0,7

Молоко та сир (в перерахунку на молоко)

15,8

15,8

16,0

15,1

18,0

Яйця, штук

22

22

21

21

23

Олія і  жири






масло

0,4

0,4

0,4

0,3

0,4

сало та жири тваринні

0,2

0,1

0,3

0,1

0,3

олія та інші рослинні жири

1,6

1,5

1,8

1,5

1,6

Фрукти, ягоди, горіхи, виноград, кавуни, дині

4,4

4,3

4,7

4,6

2,8

Овочі, картопля, гриби

15,5

14,5

16,1

15,4

18,0

Цукор (включаючи цукор, використаний на кондитерські вироби), мед

2,0

1,9

2,2

2,0

2,2

Довідково:






М'ясо,  м'ясопродукти та сало (в перерахунку на м'ясо)

4,0

4,0

4,9

3,8

3,2

Молоко, молокопродукти та масло (в перерахунку на молоко)

22,6

24,5

24,1

20,0

24,6

Фрукти, ягоди, горіхи, виноград

3,5

3,6

3,5

3,7

2,1

Картопля

7,9

7,5

7,4

7,9

10,5

Овочі і баштанні (кавуни, дині)

8,5

7,7

9,9

8,4

8,2






© Головне управління статистики
у Тернопільській області, 2003-2021